Kolme yötä jouluun on…

Mikä on muuten yksi eniten inhoamiani joululauluja, by the way, niin kuin kaikki semmoiset, missä lapset laulavat tekopyhästi hartaudesta. Kenties sellainen herättää harmillisia muistoja omasta lapsuuspersoonallisuudestani… Mutta joo. Unettoman ja työntäyteisen viikon loppupuolella pää tuntuu edelleen käyvän vähän ylikierroksilla, vaikka pitäisi alkaa tajuta olevansa joululomalla. Joskus olen kuullut, että tarpeeksi kova väsymys vastaa humalatilaa ja tämänaamuisesta päänsärystä päätellen siitä voi tulla myös krapulaan. Tänään olen kuitenkin käyttänyt ylikierroksiani hyväksi siivouksen ja paketoinnin merkeissä ja yksi kappale piparkakkutaikinoitakin pitäisi pistää tänään alulle.

Jospa se joulu tästä käynnistyisi, jollei muulla niin materialla. Ehdin jo lahjoa itse itseäni ja minua on lahjonut jo muutama muukin ihminen.

IMG_2061

Huovutetut tohvelit, tällä kertaa jouluksi eikä pääsiäiseksi

Drops Eskimo

puikot 6

Fiilis: Hei tonttu-ukot hyppikää

IMG_2063

Pakkasilla huomaa aina, miten älyttömästi tässä asunnossa vetää. Mikä on sinänsä hassua, sillä ilma täällä ei silti vaihdu eikä kierrä millään. Takaoven edessä istuskellessa huomaa joskus, etteivät ohuet villasukat enää riitä. Kotitossut syntyivät siis, kauniin joulunpunaisessa värissä.

IMG_2056

Pallotkin ovat löytäneet paikoilleen. Riippuvia koristeita on nyt vähän joka puolella. En ole yleensä vaivautunut juuri koristelemaan asuntoamme jouluksi, sillä joulu vietetään kuitenkin jossain ihan muualla, mutta tänä vuonna olen ostanut jouluvalojakin. Tonttukoristeita ei sentään vielä näy… Paitsi että mullahan muuten ois yksi semmoinen, pitäisköhän se kaivella esiin…

Ja sitten on tietysti käynnissä hirveä pähkäys siitä, mikä neule lähtee mukaan joulureissuun. Nyt kun onnistuin saamaan käsiini pienen nöttösen valkoista Fabelia, niin ajattelin, että voisin hiipiä Mysteerin rippeille, vähän niin kuin se kaikissa nuoruuden aikaisissa mysteerikirjasarjoissa oleva tyhmä poliisi, joka ehtii paikalle vasta kun joukko fiksumpia teini-ikäisiä on jo paljastanut kaiken. Sinänsä minulta uhkarohkea veto lähteä kokeilemaan kirjoneuletta aikana, jonka pitäisi olla rentouttavaa ja laiskanpulskeaa, mutta ehkä pakkaan mukaan jonkun ainaoikeaa-hätävarankin…

IMG_2064

Mikäli en saa aikaiseksi päivittää blogia enää ennen juhlallisuuksia, niin ihania ja rauhallisia pyhiä kaikille, syökää sitä, mikä ikinä tekeekin teidät iloisiksi jouluisin, hössöttäkää niin paljon kuin tykkäätte tai olkaa hössöttämättä ja viettäkää juuri sellainen joulu, kuin hyvältä tuntuu!

IMG_2060

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s