Jotain pientä

Nyt kun olen aloittanut uuden koulun ja saanut vielä vähän töitäkin siihen sivuun, on neulominen vähän päässyt kärsimään. Tai no okei, myönnetään, tekosyy ja huono selitys, jolla yritän peitellä sitä, ettei mikään tule valmiiksi asti, kun aloitan aina jotain uutta. Yhdet ihanat lapaset ovat odottaneet peukaloita jo kuukauden. Siis niitä juttuja siinä lapasen sivussa, joiden neulomiseen menee alle tunti. Just. Sukat ovat yhtä kärkeä vaille valmiit. Neuletakista puuttuu napit. Kaksi takkia pitäisi oikeastaan vain kastella. Yhdet lapaset ovat valmiina ja käytössä, pitäisi vain kuvata. Ja yhdestä huivista puuttuu viimeinen nurkka, johon menisi ehkä kolme minuuttia. Argh. Noniin, paljastuipa taas luonteesta jotain olennaista. Pitäisköhän tämä prosessoida jotenkin?

Kuitenkin, kaiken kiireen keskellä lupauduin yhteen työhön, jolla on vielä deadlinekin. Miekkosen siskonpoika on ollut olemassa jo vuoden verran maailman suurimpine sinisine silmineen, ja vaikka emme juhliin asti pääsekään, niin jotain pientä piti värkätä.

Neulotut sukat, 12/18 kk-kokoiselle pötkölle

lankana Drops Delight

puikot 2,5 mm

Oli ihan hupaisaa neuloa sukat tasona. Hauskinta on, kun neuloessa alkaa pikkuhiljaa hahmottua, miten homma toimii. Lisäsin pitsireikiin letitetyt nyörit, kun satiininauharusetit eivät tuntuneet tarpeeksi miehekkäiltä 1-vuotiaalle pojalle. Toivon kovasti, että sukat ovat sopivat, siitä alkaa olla paria kuukautta vaille vuosi, kun kyseistä tyyppiä edes näin ja kasvamista on oletettavasti tapahtunut sen jälkeen.

Oon muuten ihastunut tähän Delightiin, vastoin kaikkia ennakko-oletuksiani. Tästä on tulossa sukat itsellekin. Olen muutenkin alkanut käyttäytyä omituisesti ja herättänyt hämmennystä lankakaupassa ihailemalla vihreitä, sinisiä, keltaisia ja oransseja lankoja. Siis onhan ne hienoja, ennen en vain ole välittänyt ollenkaan ja ne ovat menneet suoraan kategoriaan Jonkun Muun Juttu. Syksy?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s