Solomussa jälleen

Koska Knotty-sormikas on nerokkain ja istuvin (ja itse asiassa tarkemmin ajatellen myöskin ainoa) sormikasmalli, jonka olen koskaan neulonut, piti tehdä toiset samanlaiset. Tällä kertaa ei värissä hissuteltu.

Knotty Gloves by Julia Mueller (rav)

Lanka: Louhittaren luolan Väinämöinen värissä Ärjy

puikot 2,5

Fiilis: Onneksi sää kylmenee!

Joku on joskus saattanut huomata, että minulla on mieltymys/intohimo/pakkomielle punaisen ja pinkin erilaisiin variaatioihin. Lumoavassa langassa Väinämöiskorista esiin pilkistävä Ärjy oli näin ollen kuin, ööh, jokin hyvin houkutteleva asia jollekin joka ei voi sitä vastustaa (sori, kaikki mieleen tulleet vertauskuvat olivat tänä aamuna aivan liian epäimartelevia tai painokelvottomia, johtuneeko levottomista yöunista tai jostain…). Jotenkin näin vyyhdin jo valmiiksi sormikkaina, joten eikun tuumasta toimeen. Ja nämähän istuvat taas aivan täydellisesti.

Itsensä kuvaaminen oli taas aikamoinen seikkailu. Ei tartte luulla, että tuossa kupissa oikeasti kahvia olisi, tuossa vaiheessa se on jo luultavasti pitkin nurmikkoa. Tai vähintäänkin jääkylmää kaiken ulkona patsastelun ja poseerauksen jälkeen.

Kun syyskirpeät aamut ovat vihdoin alkaneet, ovat Knottyt olleet jo ahkerassa käytössä koulumatkoilla. Siksi ne pitikin hetimiten kuvata tänä aamuna ensimmäiseen kokeeseen kertaamisen sijasta, etteivät ehtisi pahasti nuhjaantua käytössä ennen esittelyä.

Nii että in your face kylmyys ja palelu, tänä syksynä mulla on Rocky Coast Cardigan ja villasormikkaat! Mun huudeille ei ole asiaa.

Mainokset

2 thoughts on “Solomussa jälleen

  1. Noi on niin hienot sormikkaat! Itelläkin on ollu pitkään mielessä tehdä ne! Ehkä noiden huumaavan pinkkien sormikkaiden jälkeen mun on pakko ottaa niiden neulominen jälleen vakavaan harkintaan!

    • Hui, hölömö blogini oli nakannut kommenttisi vahingossa roskapostin puolelle, onneksi ehdin sen sieltä pelastaa. 🙂 Kiitos, suosittelen näitä kyllä lämpimästi, tosi kiva malli eikä ollenkaan hankala, kun vauhtiin pääsee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s