Ishbel

Heräsin aamulla puoli viideltä, sillä vieressänukkuja lähti työmatkalle ja ei siinä oikein enää saanut unta. Noustessani mietin, miten kivasti ehdinkään nyt tehdä kaikkia kouluhommia alta pois. No, kahdeksaan mennessä olin saanut neulottua lapaseen kärjen. Ajattelin juuri alkaa kirjoittaa pitkästä aikaa blogia, kun huomasin, että pitää lähteä. Jänniä nämä opinnot nykyään…

Viime viikot ovat kuluneet lähinnä kesän viimeisillä bändikeikoilla sekä totutellessa uuteen kouluun. Käsitöitä on puskenut siinä sivussa ja valmiiden pino kasvaa. Olisi varmaan esiteltävää koko syksyksi, vaikken neuloisi enää riviäkään… Aloitetaan siis jostain.

Ehkä joku muistaa, että aloin kesän alussa neuloa Ishbel-huivia. Se on ollut valmiskin ehkä kuukausikaupalla ja päässyt esimerkiksi musiikkivideolle, joka varmaan julkistetaankin joskus, kunhan miksaukset on saatu hiottua. (Ne on just niitä ukkojen hommia, joihin en koske pitkällä seipäälläkään, jankatkoot siellä kopissa keskenään rummun ja basson balansseista ja kitiskööt nyansseja, ihan samalta se minun korvaani kuulostaa kuitenkin. Minusta ei taida saada leivottua kovin kelvollista levyttävää artistia näillä eväillä…) Ishbel oli todella miellyttävää (siis helppoa ja aivotonta) neulottavaa ja kuvio on oikein kaunis.

Ishbel

Drops BabyAlpaca Silk

puikot 3,5

Pingottaminen sitten taas… Tähän asti olen yleensä neulonut huiveja, joiden pingottaminen ei ole niin justiinsa tai on kohtalaisen helppoa. Tämän kanssa sai sitten kykkiä ihan urakalla, jolloin ehti taas monta kertaa kyseenalaistaa tämän harrastuksen hauskuuden. Kokokin lopulta yllätti. Halusin muka oikein ison huivin ja tein ohjeesta sen isomman koon. En sitten tiedä miksi, mutta ei se nyt niin kovin iso ole. Olisko sitten pitänyt käyttää isompaa puikkoa tms… Lankaakin jäi vaikka kuinka paljon yli. Kun olisi tiennyt, niin olisin tehnyt ehkä vielä ohjetta enemmän mallikertoja tuohon pitsiin… Mutta menkööt. Teen siitä vaikka pipon kaveriksi tai jotain.

Pää lyö aikaisin maanantaina heränneellä tyhjää… Mitähän tästä nyt sitten sanoisi? Onpahan nyt sitten musta huivi. Lanka on oikein ihanaa. V-muoto on plussaa.

Päiväunet voisivat juuri nyt olla maailman paras asia.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s