Takki kuin murrosikäinen poika

– Hei alaksä mun kaa?

– No ehkä, jos laihutat ensin viis kiloo.

Nyt kun juhannuksen jäljiltä sopivasti painoteemaan päästiin, niin jatketaan toki, kun se on niin rattoisaa joka kerta. Olen kuullut jonkun älypään joskus teorioineen, että meissä kaikissa asuu pieni laiheliini, joka yrittää päästä ulos. Minun sisäinen laiheliinini otti ilmeisesti hetkeksi vallan kehostani ja tekaisi minulle tämmöisen villatakin, luultavasti vihjaillakseen hävyttömiä, jos itseni tunnen. Ei sillä, etteikö minusta olisi hauskaa pidellä reunoista tiukasti kiinni, että takki pysyy edes jotenkuten ympärillä.

Saattaahan tietysti olla, että jos ohje on tehty kahdelle langalle ja käyttää vain yhtä, niin kokomerkintöihin olisi syytä suhtautua sen mukaisesti. Mistäs tuota tietää.

No anyway. Takki on Dropsin. Samoin lanka, joka on Alpacaa. Glitterit jätin väliin. Malli ja väri ovat tosi kauniita ja pidän tästä varmasti siinä universumin todellisuuden ulottuvuudessa, jossa olen viisi kiloa hoikempi. Mutta en kyllä jaksa purkaa. Odotelkoot ihmettä tai tuomiopäivää jonkin aikaa.

Oikeastaan mietin juuri nytkin, saisikohan Oulunkin Citymarketista Ampparimehujäätä niissä isoissa laatikoissa. Ne on hyviä.

Napithan tästä vielä toki puuttuvat. Jokin vaan sanoo minulle, ettei niillä nyt niin kovin kiire ole.

Mainokset

8 thoughts on “Takki kuin murrosikäinen poika

    • Kastelu on tosiaan vielä kokeilematta, joten toivoa ehkä sittenkin on! Oon vaan niin laiska, että yleensä saan pingotettua vaan huivit, mutta tätähän voisi kokeilla. 🙂

  1. Missä kohtaa sinä näet itsessäsi viisi kiloa ylimääräistä? Jos sinulla todella sellaiset ylimääräiset kilot on (eli painoindeksisi on yli 25?), niin siinä tapauksessa olet varmaankin käynyt kuvaamassa itsesi huvipuiston hoikentavan peilin kautta! 🙂 Kaunis neule joka tapauksessa!

    • Hei Mari! En nyt varsinaisesti vihjannut, että sitä ylimääräistä liiaksi olisi tai se olisi ongelma sinänsä, vaan tämä takki on yksinkertaisesti liian pieni ja naureskelin lähinnä omalle laskutaidottomuudelleni sekä hienoille muistoilleni yläasteaikojen upeista uroksista… 😀 Saa nähdä, mitä tämän kanssa sitten teen, mutta kiitoksia ihanasta kommentista kuitenkin! 🙂 Pitänee ostaa ne napit ja katsoa, josko tuon saisi ympärilleen pingotettua.

  2. Alpakkahan kyllä venyy aika reippaanlaisesti, että sen pingottamisen kanssa saattaa olla vielä toivoa. Yleensä suosittelen tekemään alpakasta isohkon mallitilkun ja pesemään ja pingottamaan sen, niin että todellisen tiheyden saa selville. Jos et tehnyt sitä, etkä kerta ole vielä pingottanut, niin hyvällä tuurilla osuit kuitenkin oikeaan. Koklaa.

  3. Ja alpakka venyy käytössä! Pingottamisen lisäksi kannattaa siis pitää takkia päällä, ja katsoa, jossa se alkaisi tottelemaan sen jälkeen paremmin 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s