Revontulia juhannuksena

Noniin, kukas se olikaan taas kerran oikeassa? Osallistuin KIP-tapahtumaan Oulussa viime lauantaina. Itse en siellä kuvannut, mutta yksi edustava otos löytyy Lumoavan langan blogista, todisteeksi läsnäolostani. Vastauksena kirjoituksessa esitettyihin arveluihin, voihan toki olla, että minussa on kenties lievää vilukissan vikaa. Mutta kamoon, ei tuolla ulkona nyt kovin kesäistä taas ole, vaikka KIP-päivä yrittikin aurinkoisuudellaan meitä huijata. Niinpä istunkin täällä juhannuksenviettopaikassani villasukat jalassa, Rocky Coast Cardiganiin kietoutuneena, saunasta haaveillen.

Täällä Villissä Pohjolassamme on mahdollista myös törmätä hyvin outoihin luonnonilmiöihin. Kainuun kesyttömissä korpimaisemassa näkyi pari päivää sitten revontulia, joskin ne olivat kesän kunniaksi muuttuneet hennon vaaleanpunaisiksi.

Revontuli-huivi

Aade Long Artistic Yarn

pyöröpuikko 4

Tämä huivi on ihana. Aivan kertakaikkiaan ihana. Niin ihana, että piti leuhkia sillä äidille heti kun mahdollista. Niin ihana, että äiti nyysi sen välittömästi mukaansa juhliin, joihin sattui olemaan matkalla. Niin ihana, että sattui juuri sopivasti käymään äidin mekon väreihin. Niin ihana, että seuraavaksi pitääkin tehdä heti samanlainen, että äiti saa oman, ettei tarvitse alkaa tukkanuottasille.  Niin ihana, että pitää rynniä heti maanantaina Lumoavaan lankaan toivomaan, että lankaa on vielä hyllyssä. Olin niin laiska, etten jaksanut soittaa ja varmistaa asiaa.

Että tämmöstä tällä kertaa. En nyt jaksa olla enempiä henkevänä, kun pitää lähteä kaivamaan kuoppaa pihalle. Juhannuksen ruokalistalla olisi rosvopaistia. Lähistöllä ei vaan taida olla lampaita, joita varastaa naapureilta, joten pitänee tyytyä maksettuun kamppeeseen kaupan hyllyltä. Ei ehkä kovin äijää, mutta hyvältä se maistunee silti. Ja mikä tärkeintä, punaviinit on jo ostettu.

Oikein hyvää juhannusta itse kullekin säädylle! Turvallisia ajomatkoja, vaarattomia vesilläliikkumisia, aurinkoisia säitä ja hyviä juhannusruokia toivotteleepi Essi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s